Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011-es év filmes csalódásai

2011.10.06

 2011-es év filmes csalódásai

 

Szevasztok, filmkiller vagyok, és úgy döntöttem, hogy  egy külön posztot készítek az idei filmes csalódásokról. Valamilyen szinten minden olyan film csalódás amelyik erre az oldalra felkerül hisz ez egy rossz filmekkel foglalkozó oldal. De én most kifejezetten az idei év általam várt, és csalódást okozó filmeiről írok.

      Elsőként a Féktelen harag című filmet szeretném megemlíteni. Ez a film önmagában nem is lenne annyira nagy csalódás de Nicolas Cage-től szerintem senki  nem egy ilyen filmet várt. Az, hogy Cage miért adja a nevét mostanában egyre gyengébb filmekhez, csak ő tudja.

      Második film ami szerintem a nézők 90% csalódást okozott az A Pap háború a vámpírok ellen című alkotás. Én nem is tudtam, hogy ezt a filmet az a Scott Charles Stewart rendezte aki a Légió című filmet is rendezte 2010-ben de így már érthető számomra is, hogy miért lett ilyen gyenge a Pap háború a vámpirok ellen című film. Mindkét alkotás a látványra akart építeni de az az igazság, hogy még a látványban SEM tudtak semmi újat produkálni. A sztori pedig mindkét filmnél inkább nevetséges mintsem érdekes.

     Harmadik csalódás a Transformers 3 ami valljuk be őszintén, hogy csak pénzkicsalás volt. Tudták, hogy sok embert fog vonzani a 3- rész de a sztori nagyon gyenge lett szerintem. Elnyújtott akció jelenetek, sablonos befejezés azért írom, hogy sablonos mert tök olyan mint az első résznek a befejezése. És a sztori elveszett a sok akció jelenet közt.

       Negyedik csalódás a Conan a barbár feldolgozása vagy folytatása ??? nem is tudom. Én ettől a filmtől azt reméltem, hogy az idei év legnagyobb sikere lesz. Hát nem lett az. Méltán remélhettük azt, hogy ez lesz a év sikere hiszen mostanában ez a legnagyobb klasszikus amit remake-ltek. De ez a film nem a régi Conan feldolgozása hanem csak egy silány utánzata szerintem. A film a mai elvárásoknak nagyon is megfelel hisz tele ven akcióval, erőszakkal, és gagyi operatőri munkával, ennek köszönhetően nem is sokat láthattunk az akció jelenetekből mert össze-vissza rángatták a kamerát. Nekem ez a film mindenképp az idei év legnagyobb csalódása.

     A következő film amiben csalódtam az a Johnny englis2. Vártam ezt a filmet is de hiába. Leültem megnézni a filmet nagy reményekkel de majdnem elaludtam. A Johnny englis2 nem tudta felülmúlni az első részt sőt !!!! csak egy gagyi utánzata lett annak. A poénok erőltetettek voltak, és sablonosak. Mr Beean sem a régi már hisz ő rajta is látszik az idő foga, és szerintem már nem állnak neki olyan jól azok a szerepek amik 10 éve még nagyon illetek hozzá.

                         És akkor itt a sok képregény adaptáció amiről szintén írok pár sort hisz nem lehet kihagyni ezeket sem Amerikai kapitány, Zöld lámpás. Mindkét film felejthető darab, és akkor még finoman fogalmaztam.  A Zöld lámpást nem is bírtam végignézni mert egy nagy szarnak tartom. Amerikai kapitányról meg csak annyit, hogy mikor megláttam, hogy ebben a filmben is egy izomagyú szupermen utánzat lesz a főhős akkor ki is kapcsoltam a filmet.

    A  Thor, is képregény adaptáció felejthető darab, valamivel jobb mint a fentemlített két alkotás de számomra a Thor is gyenge.

 

         

          És itt az október amit vártam a Vasököl című film miatt. Nagy sikert jósoltam én ennek a filmnek még valamikor július körül. Láttam a trailert, és nagyon tetszett de ki tudja lehet ez is csalódás lesz mint a Johnny englis vagy a többi film. Mindenesetre megnézem a filmet, és bármilyen is lesz elemezni fogom itt.

         - filmkiller -

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kecskemét rákóczi út 52

(némabob, 2011.10.11 17:56)

mi a faszt beszélsz ha pl megsem nézted az amerika kapitányt akkor mi az anyádnak irkálsz véleményt köcsög

Re: kecskemét rákóczi út 52

(filmkiller, 2011.10.11 23:49)

némabob elmész te a kurva rohadt anyádba !!!! köcsög az a jó szájbabaszott retkes anyád meg apád aki a világra fialt. Az amerikai kapitány igen is egy szar, és nem is fogom megnézni, és úgy írok róla véleményt vágod köcsög ??? És a kurva retkes anyádnak írogass ne nekem te faszfej.

a6390800@nepwk.com

(szarezaoldal, 2011.10.07 09:51)

hát ritka szar poszt volt és az oldal design is kb mint 1990 években volt ilyen gg remélem nem sokáig rontod még a levegőt

Re: a6390800@nepwk.com

(filmkiller, 2011.10.08 14:19)

desing azért ilyen mert ez egy ingyenes oldal, és nem lehet változtatni a kinézeten: nem fogok fizetni azért, hogy csicsás legyen a kinézete egy olyan oldalnak ahol szar filmeket kritizálok. És ne reménykedj mert nem fog megszűnni az oldal.

Re: Re: a6390800@nepwk.com

(szarezaoldal, 2011.10.09 02:21)

hát leszarnám az egészet ha nem látnám hogy hülyeségeket írsz a baadmoviesra vagy freddydhez így nem nézik majd többen ezt a 5 ft-os oldalt

Re: Re: Re: a6390800@nepwk.com

(filmkiller, 2011.10.09 22:59)

Nem szoktam hülyeségeket írni de ha te annak látod az a te dolgod engem hidegen hagy. Mindenkinek meglehet a maga véleménye.

ez igaz

(Blackpearl , 2011.10.09 20:10)

A Féktelen haragban volt egy pár jó dolog 1szer nézhetős igazából a Transformers3-at még nem láttam de am a 2 már nem tetszett úgyhogy nem is fogom egy ideig megnézni a Johny English-t meg lehetett nézni de a poénok tényleg eléggé bénák voltak többet vártam a Zöld Lámpás az még tetszett is ugyanolyan tipikus hős film volt de mégis valahogy másnak éreztem .